Військовослужбовці та волонтери України відзначають професійні свята

05 грудня 2017

З нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України 5 грудня в Прилуцькій міській раді відбулася офіційна зустріч з волонтерами, військовослужбовцями та воїнами АТО.

У рамках проведення урочистостей Відзнакою міського голови м. Прилуки “За заслуги” були нагороджені учасники бойових дій в зоні АТО, члени громадської організації “Патріот Прилуки” Вячеслав Харченко та Сергій Білявський.

За високий патріотизм, активну громадянську позицію, допомогу підрозділам української армії та з нагоди Міжнародного дня волонтерів Відзнаками міського голови м. Прилуки “За заслуги” також були нагороджені волонтери, члени громадської організації “Право на захист” Костянтин Саляєв і Олег Воронов та учасник громадської організації “Патріот Прилуки” Юрій Гнатченко.

Почесними грамотами виконавчого комітету Прилуцької міської ради Ольга Попенко нагородила капітана, начальника відділення офіцерів запасу і кадрів Прилуцького об'єднаного міського військового комісаріату Олександра Ткаченка та старшого сержанта, начальника служби захисту інформації Прилуцького об'єднаного міського військового комісаріату Сергія Алексєєва, учасників бойових дій в зоні АТО, членів громадської організації “Учасники АТО “ЩИТ”: Дениса Жирнова, Олексія Науменка, Антона Ланка, Віктора Михайличенка, Руслана Приходька, членів ГО “Патріот Прилуки” Костянтина Нікуліцу, Юрія Трепаченка, Сергія Петровського, Валентина Люльку та настоятеля собору Різдва Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви Київського Патріархату Віталія Юрочка.

За високий професіоналізм, активну волонтерську діяльність, організацію допомоги в зону проведення АТО та з нагоди Міжнародного дня волонтерів Подяка міського голови була оголошена колективам Прилуцького медичного училища, Прилуцького професійного ліцею, приватного акціонерного товариства “А/Т тютюнова компанія “В.А.Т.-Прилуки”.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток культури, визначну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтерів і Дня Збройних Сил України Подяка міського голови оголошена письменниці, публіцисту, члену Спілок письменників України та Білорусії Лілії Бондаревич-Черненко.

Скориставшись нагодою виступити перед воїнами АТО та волонтерами, пані Лілія прочитала одну з авторських поезій, присвячених війні та подарувала кожному із достойних представників прилуцької громади книгу “Прощена неділя”.

Нині, коли українська армія доводить вірність своїй Батьківщині, захищаючи її рубежі і свій народ, ці свята стали символами справжньої мужності, героїзму та відваги.

Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже, фактично відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

Сьогодні ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність.

Прийміть щирі слова подяки від кожного з нас за безкорисливу працю на благо процвітання і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Бажаємо вам успіхів у всіх ваших починаннях, родинного затишку і тепла, будьте щасливі й наповнюйте щастям життя інших людей, а люди – віддячують вам добром і повагою. Слава вам і слава Україні!

Дорогі воїни! Шановні волонтери!

Вітаю вас із Днем Збройних Сил України та

Міжнародним днем волонтера!

Виклики, що постали перед Україною три роки тому, народили нове покоління Героїв. Справжній патріотизм, щире почуття обов’язку, прагнення до свободи та демократії – це ті риси, які забезпечили вам довіру й шану наших співвітчизників.

Щоденно реагуючи на суспільні виклики й біль окремої людини, наші волонтери завжди готові підтримати всіх, хто потребує допомоги. І все це в ім’я миру на рідній землі, заради спокою у домівках та достойного майбутнього поколінь українців.

Шановні прилучани, військовослужбовці, ветерани, учасники антитерористичної операції, волонтери! Ваша мужність та сила духу здатні подолати будь-які перешкоди.

Низький вам уклін і найкращі побажання здоров’я, благополуччя й довголіття. Бажаю всім скорішої перемоги, незламної волі та надійного родинного тилу.

Хай Господь Бог допомагає вам та вашим родинам!

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:101