Мистецтво творити добро

05 грудня 2017

У читальній залі Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти 5 грудня до Дня волонтера відбувся відеолекторій «Мистецтво творити добро». До уваги гостей книгозбірні – студентської молоді – було запропоновано цікавий відеоряд про волонтерство як вид доброчинної соціальної діяльності, розуміння його різними віковими категоріями українців, а також розповідь ведучої про витоки волонтерської діяльності у контексті світової історії.

Студенти Прилуцького професійного ліцею та їхні наставники змогли поспілкуватися із прилуцькими волонтерами – Владиславом Дзюбою та Романом Саєнком. Із розповіді волонтерів молодіжна аудиторія дізналася про особливості механізмів транспортування допомоги бійцям АТО, методи збору допомоги, настрої прилучан у контексті співпраці із активістами. Крім того, волонтери наголосили на ролі значимості дотримання власної громадської позиції в умовах сьогодення. Нікого не залишило байдужим звернення директора Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти Людмили Зубко про важливість збереження молоддю основних людських якостей і підтримання співгромадян на фоні реальних подій. Яскрава мультимедійна презентація схематично допомогла сформувати уявлення про те, як почати робити добрі справи у своєму оточенні і попри складну ситуацію у країні завжди залишатися людьми.

Також із іншими статтями можна ознайомитися на офіційному сайті Прилуцької міської ради у рубриці “Гуманітарна сфера”/ “Культура” / “Події”. На сторінку, де розміщені інформації за грудень 2017 року можна перейти за посиланням: http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=22635&tp=1&pg=

Переглядів:77