У Центральному мікрорайоні відбувся перший звіт міського голови

07 грудня 2017

Традиційно перший у черзі з семи звітів міського голови по мікрорайонах Прилук закінчився оплесками. 6 грудня в актовій залі міської ради жителі Центрального мікрорайону міста заслухали звіт міського голови Ольги Попенко за період з 11 листопада 2016 року по 11 листопада 2017 року.

Звіт міського голови (презентація додається).pptx

Майже дві години міський голова розповідала про напрацювання та здобутки в сфері інвестиційної діяльності та інноваційного розвитку, участь у грантових проектах та програмах, по копійках розклала використання міського бюджету за звітний період, а також довела до відома прилучан план діяльності на наступний рік.

Під час другої частини звіту містяни мали можливість озвучити керівництву міста питання, які їх хвилюють. Здебільшого вони стосувалися вже відомих владі проблем, що перебувають на контролі й виконуються комунальними підприємствами. Прилучани у своїх зверненнях торкнулися тем безпритульних тварин, діяльності правоохоронних органів міста Прилуки, грейдерування доріг та освітлення вулиць у темний час доби.

Жодне звернення не лишилося без уваги та коментаря міського голови, хоча охочі висловитися неодноразово перебивали один одного. Усі скарги та побажання посадовці міської ради включили до списку першочергового вирішення й внесуть пропозиції щодо їхнього фінансування в проект рішення бюджету міста на 2018 рік.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:81