Сектор по роботі з кадрами інформує!

08 грудня 2017

Повідомляємо, що відповідно до статті 15 Закону України “Про доступ до публічної інформації” проекти нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування, розроблені відповідними розпорядниками, оприлюднюються не пізніш, як за 20 робочих днів до дати їх розгляду з метою прийняття.

Відповідно до Положення про Почесну грамоту виконавчого комітету Прилуцької міської ради Почесною грамотою нагороджуються трудові колективи, окремі особи за високі трудові досягнення, успіхи в реалізації програм економічного та соціального розвитку, активну громадську діяльність, роботу по вихованню підростаючого покоління, особистий внесок у розвиток культури, науки, охорони здоров’я, миротворчу, благодійну діяльність, захист державних інтересів з нагоди загальнодержавних та професійних свят. Нагородження до дня народження: ювілей 50, 60 років здійснюється для працівників бюджетної сфери міста Прилуки, а 90, 95, 100 років — для мешканців міста Прилуки.

Клопотання про нагородження подаються до міської ради не пізніше ніж за 35 днів до визначеної дати вручення.

Тому для дотримання норм чинного законодавства та належної роботи структурних підрозділів міської ради, наголошуємо на необхідності подавати клопотання відповідно до визначених термінів.

Переглядів:91