Відбувся звіт міського голови в мікрорайоні Рокитний

11 грудня 2017

8 грудня в приміщенні ЗОШ I-III ступенів № 3 імені Сергія Гордійовича Шовкуна відбувся звіт міського голови Ольги Попенко перед жителями мікрорайону Рокитний щодо діяльності міської ради та її виконавчих органів за період з 1 листопада 2016 року по листопад 2017 року.

У своєму виступі Ольга Михайлівна ґрунтовно доповіла про стан соціально-економічного розвитку Прилук, виконання міського бюджету та інші, не менш важливі питання життєдіяльності міста.

Підсумовуючи свій звіт, міський голова зазначила, що звітний період був періодом змін і пошуків, адже цього вимагають від нас реалії сьогодення. Зроблено певний позитивний поступ у соціально-економічному розвитку міста, його благоустрою, соціальному захисті населення. Багато із запланованого ще чекає на своє вирішення, адже попереду ще не один рік напруженої роботи.

У ході зустрічі міському голові були поставлені питання з тих проблем, що найбільше хвилюють містян. Вичерпні відповіді на них надавали сам міський голова, відповідальні посадовці міської ради та керівники комунальних підприємств міста Прилуки.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:71