Відбувся захід до Дня Святого Миколая

15 грудня 2017

У приміщенні Прилуцької міської центральної бібліотеки імені Любові Забашти 14 грудня відбулося бібліочаювання до Міжнародного дня чаю «Чашка чаю для святого Миколая».

До уваги гостей книгозбірні – учнів 6-го класу гімназії №1 імені Георгія Вороного – була запропонована цікава розповідь бібліотекаря про історію чаю, його види, цікаві факти та особливості корисності даного напою для організму людини.

Діти переглянули відеоряд на вказану тематику, змістовно наповнену презентацію, взяли участь у рухливих конкурсах, відгадуванні загадок. Юні умільці продемонстрували, разом із вчителем трудового навчання Ніколенко Світланою Валеріївною, майстер-клас з виготовлення подарунків до Дня святого Миколая (шматочків яскравого паперового торта із сюрпризом - побажанням всередині) та за чашкою ароматного чаю поринули у казковий світ передноворічних див.

Також із іншими статтями можна ознайомитися на офіційному сайті Прилуцької міської ради у рубриці “Гуманітарна сфера”/ “Культура” / “Події”. На сторінку, де розміщені інформації за грудень 2017 року можна перейти за посиланням: http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=22635&tp=1&pg=

Переглядів:77