Приємні сюрпризи від Святого Миколая

19 грудня 2017

День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Читачі бібліотеки, учні 3-А класу ЗОШ №7, з нетерпінням чекали на подарунки від Святого Миколая та на чудове і загадкове свято, яке подарує їм улюблена Прилуцька міська бібліотека для  дітей. Тож бібліотекарі не підвели - подарували дітям радість, веселий настрій, допомогли повірити в чудо та у здійснення бажань і мрій.

У передчутті казкового дійства біля розпаленого бібліовогнища зручно вмостилася малеча. І розпочалася розповідь головного бібліотекаря Наталії Сич про чарівні справи та історію життя Святого Миколая, яка супроводжувалась демонстрацією мультфільма. Тихенько лунала приємна музика… Аж ось несподівано у залі з’явилися два янголи (учениці 3-го класу ЗОШ №2 Софія Колосова та Катерина Кишенівська): один ніс тоненьку книжечку, а другий – товсту, велику. В одній книжці – добрі діла (тонка книжечка), а в товстій – гріхи, грішки й усякі збитки.

Діти розповідали Янголам про свої гарні вчинки, про прочитані книги, про літературні вподобання, взяли участь у літературній грі, яка виявила найкращих знавців українських народних казок – і товстішала книжечка з добрими справами. Але маленьке чортеня (учень 3-го класу ЗОШ №2 Євген Ставицький) вирішило викрасти Книгу добрих справ та покласти всім дітям замість подарунків прутики.

Але у залі зібралися чемні, виховані і добрі дітки, які дуже заслуговували на подарунки від Святого Миколая. Своїми чарівними дзвіночками Янголи викликали Чудотворця і у бібліотеці з уст маленьких читачів залунали пісні та вірші, а у нагороду Святий обдарував дітей солодощами, які люб’язно надала для проведення заходу приватний підприємець Дорошенко Л.А.

Також із іншими статтями можна ознайомитися на офіційному сайті Прилуцької міської ради у рубриці “Гуманітарна сфера”/ “Культура” / “Події”. На сторінку, де розміщені інформації за грудень 2017 року можна перейти за посиланням: http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=22635&tp=1&pg=

Переглядів:74