Інформ-фуршет «Новорічний переполох»

27 грудня 2017

26 грудня у Прилуцькій міській бібліотеці для дітей ім. Павла Білецького-Носенка відбувся інформ-фуршет «Новорічний переполох». Головний бібліотекар Лариса Сахбані, використовуючи мультимедійну презентацію, ознайомила читачів бібліотеки з традиціями святкування Нового року в Україні та інших країнах світу.

Напередодні свят працівники читальної зали звернулися до дітей із проханням принести на виставку ялинкові прикраси, зроблені власноруч. Читачі охоче прийняли пропозицію та під час заходу розповідали про методику створення іграшок, розміщених на виставці.

Те, що у дитячій бібліотеці працюють творчі люди, наочно показав майстер-клас від бібліотекаря Любові Кожевнікової. Вона прикрасила читальну залу власноруч створеними іграшками і вони так припали до душі малечі, що у них виникло бажання навчитися самим створювати таке диво.

Але дитяча бібліотека завжди пропонує учням провести позашкільний час не тільки корисно, але й весело. І у цей день на малечу чекали забави: «Тренуй дикцію» - розповідь віршів із цукеркою у роті, «Телеграма Діду Морозу» - складання із випадкових слів новорічне поздоровлення.

А найбільшу насолоду принесла гра «Новорічний оракул», під час якої діти обирали солодощі з поздоровленнями та пророцтвами на 2018 рік.

Також із іншими статтями можна ознайомитися на офіційному сайті Прилуцької міської ради у рубриці “Гуманітарна сфера”/ “Культура” / “Події”. На сторінку, де розміщені інформації за грудень 2017 року можна перейти за посиланням: http://pryluky.cg.gov.ua/index.php?id=22635&tp=1&pg=

Переглядів:80