Дорогі прилучани!

29 грудня 2017

Прийміть щирі вітання

з Новим роком та Різдвом Христовим!

Перегортаючи останні аркуші грудневого календаря, ми згадуємо все, що довелося пережити цьогоріч. Рік, який відходить в історію, був по своєму важким і по своєму прекрасним. Піклуючись про благополуччя прилуцької громади, ми здійснили безліч напрацювань, які ще мало помітні містянам, але мають важливе значення для покращення благоустрою Прилук. А от ряд соціальних проектів уже дали свої результати та довели – маючи велике бажання та об’єднуючи зусилля різних гілок влади з представниками громади, можна добитися кардинальних змін. Саме це ми бачимо сьогодні на прикладах галузей освіти та охорони здоров’я. І саме над цим ми будемо працювати в наступному році, наближуючи наше місто до європейських стандартів.


Переконана, що попереду – плідні трудові будні, які принесуть вагомі, реальні здобутки, котрі стануть запорукою процвітання та покращення життя в нашому рідному місті.

Напередодні Нового року та світлоносного навечір’я Різдва Христового щиро вітаю всю громаду зі святами. Здоров’я, щастя, успіхів у справах, кохання, розуміння, віри й добробуту вам і вашим родинам. Хай прийдешній рік принесе всім нам миру, а казкове сяйво Різдвяної Зорі – чарівну атмосферу добра, радості та Божої благодаті в кожну оселю.

З повагою міський голова Ольга Попенко

Переглядів:103