Аварія на міському колекторі під державним контролем

24 січня 2018

Заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Едуард Кругляк провів у Прилуках нараду щодо ліквідації наслідків аварії на міському колекторі. Засідання відбулося за участі заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Сергія Сергієнка, посадовців міської ради та спеціалістів всіх відповідних служб.

Власний коментар з приводу планів та першочергових дій посадовців Едуард Кругляк дав на місті аварії. Він повідомив, що разом із посадовцями міської ради бере участь у розробці плану виконання ремонтних робіт, головною метою яких є відновлення водопостачання у найкоротші терміни.

Міська рада активно співпрацює з «Київводоканалом» та житомирською компанією «Кронас». Основне завдання спеціалістів локалізувати місце аварії. На даний час для цього осушено прилеглі колодязі, встановлено обвідну лінію та насоси, встановлюються заглушки. Завтра заглушки закладуть цеглою, щоб у разі прориву потік води не затопив місце аварії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відключення централізованого водопостачання орієнтовно триватиме до 12:00 24 січня. За останньою інформацією від ремонтних бригад, воду ввімкнуть вже у вечірню пору, щойно заглушки буде встановлено. Постачанням питної та технічної води в кожен мікрорайон міста займаються КП «Прилукитепловодопостачання» та ГО «Прилуцький козацький полк».

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:109