back

Навчання представників органів Державного реєстру виборців

26 січня 2018

У Центрі управління навчанням учасників виборчих процесів при Центральній виборчій комісії 24 січня 2018 року відбувся тренінг на тему “Взаємодія органів Державного реєстру виборців з виборчими комісіями”. Від Прилуцької міської ради участь у тренінгу взяла начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Марина Григорівна Чумак.

У ході проведення тренінгу були розглянуті питання, які стосувалися особливостей взаємодії органів Державного реєстру виборців та виборчих комісій. До уваги учасників були запропоновані теми, які мали як теоретичний, так і практичний характер, а саме: Типи і види виборів; Структура та повноваження органів ДРВ та виборчих комісій; Виборчий цикл; Етапи взаємодії органів ДРВ та виборчих комісій; Спільний календарний план; Механізм взаємодії органів ДРВ та ТВК; Особливості передачі інформації до ЦВК; Моделювання голосування; Особливості роботи ДВК зі списком виборців.

Детальніше з роботою тренінгу можна ознайомитись за посиланням: https://www.facebook.com/cec.training.center/posts/2005944339666336


Переглядів:140