Навчальний процес знову призупинено!

03 березня 2018

З 3 по 7 березня в усіх загальноосвітніх закладах міста призупинено навчальний процес. Таке рішення прийняли під час засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій, яке відбулося 2 березня. Приводом для чергової паузи в процесі навчання стало розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації про вжиття заходів щодо зупинення роботи шкіл і вищих навчальних закладів на період кризової ситуації, пов'язаної з обмеженням постачання газу в державі. В розпорядженні також іде мова про обмеження споживання природного газу великими та середніми промисловими споживачами на 10%.

У ході обговорення комісією було ухвалено рішення про необхідність призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах. Дошкільні заклади та заклади охорони здоров'я працюватимуть у звичному режимі.

Лист щодо економії природного газу надійшов і на адресу КП “Прилукитепловодопостачання”. КП “Прилукитепловодопостачання” просить прилучан з розумінням поставитися до можливого зменшення температури теплоносіїв через вимушену економію газу.

Переглядів:103