Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

10 квітня 2018

Сьогодні в Прилуках відбулася урочиста церемонія проводів на строкову службу до війська дев'яти юнаків із нашого міста та району.

Біля пам'ятника Тарасові Шевченку зібралися батьки, брати і сестри, родичі, численні друзі, подруги та кохані тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

З напутніми словами й найкращими побажаннями виступили перед новобранцями міський голова Ольга Попенко, голова Прилуцької районної ради Василь Малик, комісар Прилуцького об’єднаного міського військового комісаріату Іван Черняк та захисник нашої держави, учасник проведення антитерористичної операції Сергій Цибенко, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.

Шануючи Великодні традиції Світлого тижня, кожному з новобранців вручили пасхальний хліб, спечений з пшениці, вирощеної на рідній землі. А виконавці міського Будинку культури подарували призовникам та всім присутнім чудові музичні привітання.

Прес-секретар міської ради Любов Рубан

Переглядів:83