back

Розробка міських цільових програм

18 травня 2018

17 травня 2018 року в сесійній залі міської ради, відповідно до плану навчання посадовців Прилуцької міської ради на І півріччя 2018 року, затвердженого розпорядженням міського голови від 20 грудня 2017 року №374р, відбулося навчання за темою: “Розробка міських цільових програм”.

На навчання були запрошені керівники управлінь, відділів та секторів міської ради, самостійних структурних підрозділів міської ради, посадовці, які відповідальні за розроблення та підготовку міських цільових програм, а також новопризначені посадовці.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сивенко Олександр Іванович нагадав посадовцям про вимоги Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності їх виконання, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 28 лютого 2013 року №96 “Про затвердження Порядку розроблення міських цільових програм, моніторингу та звітності про їх виконання”.

Олександр Сивенко наголосив на тому, що ініціатором розроблення міської цільової програми може виступити будь-хто, а от розробником може бути лише структурний підрозділ виконавчого комітету міської ради.

Доцільним також було роз'яснення кожного етапу розроблення міських цільових програм та їх особливостей.

Під час навчання посадовці отримали вичерпну інформацію щодо розробки міських цільових програм у виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

Переглядів:142