Міжнародний день захисту дітей

01 червня 2018

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, чудове і зворушливе свято. Кожне місто до цього урочистого періоду готується з любов'ю, щоб потішити найменших громадян.

Тому саме сьогодні в Прилуках для діток організовані різного роду розважальні заходи.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на міському стадіоні «Супутник» відбулась Спартакіада дітей дошкільного віку. В який взяли участь 140 вихованців старших груп закладів дошкільної освіти та навчально-виховного комплексу «Школа І ступеня-дошкільний заклад №15».

На святі були присутні: Фесенко Тетяна Михайлівна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Вовк Сергій Михайлович, начальник управління освіти міської ради; Маценко Сергій Володимирович, директор Прилуцької дитячо-юнацької спортивної школи; Мосціпан Руслан Борисович, в.о. завідувача сектора по фізичній культурі та спорту міської ради; Цербе-Несіна Валентина Адамівна, заслужений майстер спорту України, бронзова призерка зимових Олімпійських ігор у Ліллехамері, Почесний громадянин міста Прилуки.

Діти пройшли святковою ходою, виконали вправи з барвистими стрічками, змагались з бігу, стрибків та метання у ціль. Призові місця посіли команди вихованців закладів дошкільної освіти № № 10, 2, 3. Переможці нагороджені перехідними кубками.

Усі учасники змагань отримали медалі та грамоти від управління освіти міської ради.

Також цього дня святкували і в  Центрі творчості дітей та юнацтва.

Переглядів:121