Підписано угоду про передачу повноважень Державної архітектурно-будівельної інспекції місту Прилуки

07 червня 2018

6 червня в сесійній залі міської ради відбувся навчальний візит у рамках програми “Маршрути успіхів” за участі міського голови Ольги Попенко, голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексія Кудрявцева, заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Сергія Сергієнка та посадовців усіх рівнів області.

Під час проведення круглого столу “Децентралізація- 100 свідомих громад з чітким баченням та відповідальністю за розвиток містобудівних процесів” Олексій Кудрявцев представив новопризначеного керівника управління ДАБІ у Чернігівській області- Тетяну Андрєєву. Також перед присутніми виступив Дмитро Лось, заступник начальника Головного управління національної поліції у Чернігівській області по питанню щодо взаємодії національної поліції та органів місцевого самоврядування в період адміністративної реформи.

У ході заходу було підписано угоду про передачу повноважень Державної архітектурно-будівельної інспекції управлінню містобудування та архітектури Прилуцької міської ради.

Учасники круглого столу цього ж дня відвідали Приватне акціонерне товариство «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів:112