Первинна організація Українського товариства сліпих святкує 85-річчя від дня заснування

14 червня 2018

Сьогодні, 14 червня, Прилуцька міська громадська організація «Прилуцька громадська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих» святкує 85-річчя від дня заснування.

На урочистості з нагоди вагомої дати завітали міський голова Ольга Попенко, посадовці району, обласні та міські депутати, багато гостей від благодійних фондів та організацій.

Нині в Прилуцькому УТОСі перебуває на обліку 522 особи.

Працівники організації, яку вже багато років очолює Ніна Іванівна Таран, намагаються зробити все, щоб кожен хто прийшов до УТОСу, відчув, що він не самотній, що в нього тепер є ще одна родина.

Щотижня в громадській організації проводяться заходи, розраховані на представників різних вікових груп. Велику популярність мають літературні вечори, концерти, шахово-шашкові турніри, кулінарні майстер-класи. Значна увага приділяється і дням здоров'я, виїздам на природу, екскурсіям Україною, участі у різноманітних міських, районних, обласних і всеукраїнських мистецьких заходах. У членів Прилуцької ТПО УТОС насичене, активне, цікаве і багате на події життя.

Організація УТОС відкрита до спілкування і співпраці з усіма, хто розуміє наскільки потрібна незрячим людям підтримка і словом, і ділом.

Переглядів:120