Шановні прилучани!

26 червня 2018

Щиро вітаю вас із визначним національним святом – Днем Конституції України !

22 роки тому Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та світовий досвід, прийняла Конституцію України.

Новий Основний Закон нашої держави став основою розбудови нашої незалежності, становлення демократії і правопорядку, визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Тож нехай демократичні засади, що були закріплені цим важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожного громадянина нашої держави.

Будьмо єдині в процесі побудови демократичного громадянського суспільства та докладаймо всіх зусиль для формування вільної, справедливої спільноти та побудови потужної, заможньої держави на демократичних і правових засадах.

Від усього серця бажаю вам, прилучани, міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту й затишку у ваших родинах, мудрості й далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

Зі святом вас, дорогі земляки!

З повагою

Міський голова Ольга Попенко

Переглядів:97