Відбулось чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня незалежності України

20 липня 2018

24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято — День незалежності.

Аби святкування в місті пройшло гідно і організовано — підготовку до цього дня розпочато заздалегідь.

Так,18 липня у малій залі міської ради за головування заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Фесенко відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

 

В ході наради, були обговорені напрцювання минулого засідання оргкомітету, а також розглянули і нові пропозиції, Зокрема, головний спеціаліст у справах сім'ї та молоді міської ради запропонувала провести акцію "Народжені незалежними", а саме привітати породіль у пологовому відділенні КЛПЗ "Прилуцька центральна міська лікарня, провести велопробіг з екскурсійним відвідуванням музею-садиби М.Костомарова у с.Дідівці та організувати для прилучан перегляд документального фільму "Січ".

Учасники засідання підтримали пропозиції та дали доручення секретарю оргкомітету узагальнити план заходів на внести на розгляд виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Тетяна Фесенко підводячи підсумки засідання наголосила, що відзначення 27 –ї річниці  Дня незалежності України має пройти на високому патріотичному рівні.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:106