Проведено чергове засідання Координаційної   ради

23 липня 2018

     

  20 липня 2018 року в малій залі міської ради відбулося чергове засідання Координаційної   ради з питань протидії туберкульозу, поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу, соціально-небезпечних хвороб та популяризації здорового способу життя.

В ході засідання розглянули три планові питання: про розроблення та поширення рекламно-інформаційної продукції з питань профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу (доповідач: представник КП «Телекомпанія «Прилуки» Прилуцької міської ради – Павленко Лариса Миколаївна); про програми замісної підтримуючої терапії з метою зменшення ризику інфікування ВІЛ-споживачів ін’єкційних наркотиків (доповідач: лікар обласного КЛПЗ «Прилуцький наркологічний диспансер» – Бурлака Інна Володимирівна), про стан роботи кабінету «Довіра», у 2018 році (доповідач:  практичний психолог КЛПЗ «Прилуцька центральна міська лікарня» – Даниленко Марина Анатоліївна). Також обговорені нагальні питання щодо епідеміологічної ситуації з ВІЛ-інфекції/СНІДу по місту за 2018 рік.

За результатами проведеного засідання прийняті відповідні рішення, зокрема посилити роботу щодо висвітлення на телебаченні проблем ВІЛ-інфекції/СНІДу.

 

За інформацією ПМЦСССДМ

Переглядів:70