Ознайомчий візит до Литовської Республіки

25 липня 2018

З 17 по 20 липня в рамках проекту з підтримки органів місцевого самоврядування України у сфері енергоефективності відбувся ознайомчий візит до Литовської Республіки української делегації, до складу якої ввійшли представники м.Кременчук та м.Прилуки. Навчально-ознайомча поїздка здійснена за сприяння Посольства Литви в Україні та Агентства з енергоефективності житла Литви. Представником від міста Прилуки став Віктор Колесник, заступник керівника ПП «МПБП Стимул».

Учасники навчальної програми мали можливість детально ознайомитися з аспектами впровадження програм реновації (модернізації) багатоквартирних будинків у Литві, відвідати об’єкти, де реалізовані проекти з енергоефективності, вивчити технологічні процеси оновлення будинків, управлінські та фінансові механізми.

Також 18 липня відбулася зустріч з Послом України у Литовській республіці Володимиром Яценківським, у ході якої відбулося спільне обговорення досвіду Литви з реалізації проектів у сфері підвищення енергоефективності багатоквартирних будинків та можливостей його використання в Україні.

19 липня делегація відвідала м.Анікшяй, де були презентовані практики впровадження енергоефективних проектів на комунальному рівні.


Відділ інвестицій та міжнародної діяльності міської ради

Переглядів:77