Про укладення колективних договорів, змін та доповнень до них на підприємствах в установах та організаціях міста

06 серпня 2018

Одним з пріоритетних напрямів роботи управління праці та соціального захисту населення міської ради є сприяння розвитку колективно-договірного регулювання соціально-економічних відносин на підприємствах, в організаціях та установах міста та повідомна реєстрація колективних договорів.

Колективний договір укладається на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності і господарювання, які використовують найману працю і мають право юридичної особи. Роль цього документа значна – на підприємствах він є головним нормативним актом, який не лише регламентує і визначає взаємовідносини між роботодавцем і трудовим колективом, але й гарантує відповідний захист прав та інтересів працюючих у соціальних питаннях.

Станом на 01.08.2018 року кількість діючих колективних договорів, які зареєстровані в управлінні праці та соціального захисту населення міської ради, складала 251 од., що на 2 од. (1,0 %) більше, ніж на відповідну дату минулого року. Договірним регулюванням охоплено 16875 працівників підприємств, організацій та установ міста.

У січні - липні 2018 року зареєстровано 14 колективних договорів (ПП «Моноліт», ТОВ «ВКФ «Влагор», КП «Міськсвітло», ПрАТ «А/Т тютюнова компанія «В.А.Т. - Прилуки», ТОВ «Газета «Прилуччина», УПСЗН Прилуцької міської ради, Прилуцького протитуберкульозного диспансеру, ТОВ «ОТНП», ПП «АІР «Гермес», ТОВ «Прометей - Газ», ТОВ «Прилуцький центральний ринок», ТОВ «Ла Торрі», ПП «Аліром – Авто», КЗ медико – соціального захисту «Прилуцький обласний будинок дитини «Надія») та 37 змін та доповнень до діючих колективних договорів підприємств, організацій та установ міста.

За довідками з питань укладання та реєстрації колективних договорів звертатись в управління праці та соціального захисту населення міської ради за адресою: м. Прилуки, вул. Київська, 281 (кабінет № 60, №61) або за телефоном 7-11-50.

Переглядів:67