Шановні прилучани!

23 серпня 2018

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найбільшого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

Наша країна святкує 27-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй благодатній землі.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, терпіння, толерантність. Боляче про це говорити у святкові дні, але за свободу Україна платить надзвичайно високу ціну – людські життя. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держав. Вірю, що в Україні настане мир і працелюбний народ України поліпшить своє життя у власній державі. Найголовніше – впевнено йти вперед та боротися за перемогу. Тому від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки. Будьмо згуртованими і небайдужими на цьому шляху.

У цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому. Благополуччя, добра вам і вашим родинам, злагоди, порозуміння і згуртованості.

Бажаю, щоб ваша щоденна праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість, задоволення та достаток.

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

З Днем незалежності!

Слава Україні!


З повагою міський голова

Ольга ПОПЕНКО

Переглядів:107