Вшанування героїв-земляків

23 серпня 2018

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Ще кілька років тому, ми не могли собі і уявити, що знову на нашу Батьківщину прийде війна. А на полі битви – захисники, воїни.

Це бійці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі, які в мирний час спасають поранених в АТО, волонтери, на плечах яких тримається наша армія.

Важка це праця захищати мир! Не залишились осторонь і наші земляки- прилучани, які є учасниками АТО. Вони залишили свої домівки і нашу квітучу землю, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність.

Багато із наших земляків пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, її пісню, золоті українські жита і мир. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують воїни незалежної України.

Ми вітаємо наших героїв - воїнів – земляків, і хочемо сказати їм найщиріші слова вдячності за їх відвагу, мужність та героїзм. Не забули і про тих, хто віддав своє життя за Вітчизну.

Представники влади після урочистостей відвідали могили полеглих земляків-військовослужбовців.

Усі проблемні питання щодо родин загиблих воїнів стоять на особистому контролі міського голови Ольги Попенко.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:72