3 вересня 2018 року в Прилуках буде проведено свято Першого дзвоника

27 серпня 2018

«Свято першого дзвоника в усіх навчальних закладах міста буде проведено 3 вересня 2018 року», так проінформувала на нараді з керівниками управлінь, відділів та секторів гуманітарної сфери 27 вересня 2018 року заступник міського голови Тетяна Фесенко.

Посадовець наголосила, що питання організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти належить до виключної компетенції закладу освіти, рішення про проведення свята першого дзвоника приймає заклад освіти, тому свято може бути проведено як 1 вересня (в суботу), так і 3 вересня (в понеділок).

За інформацією керівників шкіл та гімназій міста за результатами опитувань батьків та учнів щодо проведення дати свята, День знань у Прилуках буде проведено 3 вересня 2018 року. Додатково повідомила, що 1 вересня 2018 року о 17 :00 на Театральній площі міста для всіх прилучан буде проведено свято «День знань».

Разом з тим акцентувала увагу начальника управління освіти міста Сергія Вовка та директора КП «Шкільний» Наталії Бублик на підготовці навчальних закладів до нового навчального року.

У ході наради також розглянуто питання підготовки та відзначення у Прилуках 8 вересня Дня фізичної культури та спорту. Обговорено пропозиції до плану заходів Воздвиженського ярмарку, проведення якого заплановано на 29-30 вересня; розглянуто питання укладення декларацій з лікарями ЗПСМ, дитячими педіатрами, що перебуває на постійному контролі посадовця.

Окрему увагу приділено розгляду алгоритму співпраці УПСЗН та центральної лікарні щодо реалізації програми « Пакунок малюка». На разі працівники соціальної та медичної галузей готові до її впровадження.

За результатами проведеної наради Тетяна Фесенко дала ряд доручень керівникам структурних підрозділів.

Переглядів:112