Підведені підсумки проведення Дня незалежності

29 серпня 2018

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Фесенко провела засідання оргкомітету з підведення підсумків відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

Посадовець подякувала всім членам організаційного комітету за роботу в підготовці та проведенні заходів, а також звернула увагу на деякі недопрацювання в процесі організації.

Свої побажання щодо активності в роботі Тетяна Фесенко звернула до представників Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради та до громадських організацій міста, наголосивши, що хотілося б бачити більше пропозицій та нових креативних ідей від містян.

Члени оргкомітету обговорили проведені заходи, акцентувавши увагу на зауваженнях та побажаннях прилучан щодо їх проведення та зійшлися спільної думки в подальшому при підготовці нових заходів залучати більше громадськості та покращити інформаційну кампанію для більшої обізнаності жителів міста та району.

Переглядів:79