Відбулося засідання 47-ї сесії Прилуцької міської ради

31 серпня 2018

Сьогодні, 31 серпня, відбулося 47 пленарне засідання сесії Прилуцької міської ради 7 скликання.

Під час зібрання депутати розглянули та ухвалили низку важливих рішень.

Перелік рішень:

1. Про інформацію керівника Прилуцької місцевої прокуратури щодо організації боротьби зі злочинністю та правопорушеннями в місті Прилуки у першому півріччі 2018 року.

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2017 року № 23 «Про бюджет міста на 2018 рік» (36 сесія 7 скликання).

3. Про виконання бюджету міста за І півріччя 2018 року.

4. Про надання медичних послуг мешканцям прилеглих до м. Прилуки районів.

5. Про затвердження Статуту комунального лікувально-профілактичного закладу «Прилуцька центральна міська лікарня» в новій редакції.

6. Про створення комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня» Прилуцької міської ради.

7. Про затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕЛЕКОМПАНІЇ «ПРИЛУКИ» ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції.

8. Про затвердження мережі закладів загальної середньої освіти, контингенту учнів та груп продовженого дня м. Прилуки на 2018-2019 навчальний рік.

9. Про затвердження списку учасників бойових дій, які мають пільги відповідно до міської Програми «Пільги місцевої влади на оплату житлово-комунальних послуг та послуг зв’язку учасникам бойових дій, які брали участь у антитерористичній операції, сім’ям воїнів загиблих (померлих) в Афганістані та під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, інвалідам по зору – членам УТОС, спілці ветеранів Афганістану на 2016 – 2018 роки».

10. Про роботу виконавчого комітету Прилуцької міської ради за ІІ квартал 2018 року.

11. Про перейменування посад та затвердження Положень про відділи Прилуцької міської ради

.

12. Про затвердження міської Програми «Утримання безпритульних тварин у реабілітаційному центрі міста Прилуки на 2018-2020 роки».

13. Про зміни бюджетних призначень міського бюджету.

14. Про збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

15. Про затвердження Статуту комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

16. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Послуга» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

17. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Прилукижитлобуд» Прилуцької міської ради Чернігівської області в новій редакції.

18. Про припинення щомісячної грошової виплати ЯСОНУ О.Л.

19. Про виконання зауважень та пропозицій, доручень виборців, озвучених депутатами на 44 сесії міської ради 7 скликання від 26 червня 2018 року при розгляді питання «Різне».

20. Про визначення суб’єктів оціночної діяльності.

21. Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

22. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.

23. Про надання земельних ділянок учасникам АТО.

24. Про вирішення питань землекористування.

25. Різне.

Результати поіменного голосування 47 сесії Прилуцької міської ради 7 скликання (додаються).
Переглядів:70