Знову до школи, до нових вражень, успіхів та мрій…

03 вересня 2018

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

Від усього серця вітаю вас із справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності – Днем знань, що приходить до нас разом із початком нового навчального року.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного юного громадянина, день, що дає можливість дорослим повернутися у свої найкращі роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у рідну альмаматір.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково бентежний і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.

Перед вами, молодими, відкрито всі дороги, і я глибоко вірю, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного й життєвого успіху.

Найщиріші слова подяки сьогодні - педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Здоров’я вам, терпіння та наснаги.

Зі святом вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року!

Міський голова Ольга Попенко



Знову вересень ступив на наш поріг,

Святкує свято вся наша країна,

Своє майбутнє, зміну молоду

Благословляє нині Україна!


У день, коли ще яскраво світить сонце, коли розпускаються перші осінні квіти, усі учні поспішають до школи. Вони з нетерпінням чекають на зустріч зі своїми друзями-однокласниками та вчителями, які завжди щирою усмішкою і теплими словами запрошують вихованців до здобуття нових знань, успіхів та рекордів. Хоч у душі щемлять спогади про веселі ігри, незабутній відпочинок перед екраном телевізора чи комп’ютера, учні ідуть до школи, бо вона якоюсь незвіданою магією притягує до себе.

1 вересня в цьому році до Дня знань на Театральній площі міста було організовано свято для всіх юних прилучан. Працівники Центру творчості дітей та юнацтва підготували розважальну програму з іграми та конкурсами. Вихованці творчих колективів дарували всім присутнім свої пісні та танці.

03 вересня 2018 року в усіх закладах загальної середньої освіти проведені урочистості з нагоди початку нового навчального року. З вітальними словами до всіх присутніх звернулися директори закладів. Родзинкою заходу стали виступи маленьких першокласників.

Переглядів:121