Шановні педагоги, дорогі учні, студенти, батьки!

01 вересня 2018

Від усього серця вітаю вас із справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності – Днем знань, що приходить до нас разом із початком нового навчального року.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного юного громадянина, день, що дає можливість дорослим повернутися у свої найкращі роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у рідну альмаматір.

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково бентежний і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.

Перед вами, молодими, відкрито всі дороги, і я глибоко вірю, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного й життєвого успіху.

Найщиріші слова подяки сьогодні - педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Здоров’я вам, терпіння та наснаги.

Зі святом вас усіх – із Днем знань! З початком нового навчального року!

Міський голова Ольга Попенко

Переглядів:105