Відбулася гуманітарна нарада

03 вересня 2018

Сьогодні, 3 вересня, відбулася нарада із керівниками відділів та управлінь міської ради гуманітарної сфери.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко підвела підсумки роботи гуманітарної сфери за минулий тиждень.

Профільний заступник акцентувала увагу керівників медичних та освітньої галузей на необхідності приділення особливої уваги людям, які будуть звертатися за підтверждуючими документами для визначенні статусу “Діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів”.

Посадовець наголосила керівникам щодо належної підготовки до опалювального періоду та встановлення лічильників газу.

Закцентувала увагу начальника управління освіти міста Сергія Вовка щодо належної роботи навчальних закладів у новому навчальному році та на проведенні профілактичного заходу “рейд-урок” у освітянських закладах міста з метою виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до нового навчального року.

У ході наради обговорили заплановані на майбутнє заходи культури та спорту. Розглянули питання підготовки та відзначення у Прилуках 8 вересня Дня фізичної культури та спорту, 18 вересня Дня визволення міста від нацистських загарбників, 29-30 вересня Воздвиженського ярмарку. Обговорили й інші нагальні питання порядку денного наради.

За результатами проведеної наради Тетяна Фесенко дала ряд доручень керівникам структурних підрозділів.


Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:70