На засіданні виконавчого комітету

04 вересня 2018

Сьогодні, 4 вересня, у сесійній залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

Порядок денний засідання налічував 9 питань. По всіх питаннях були прийняті відповідні рішення.

Першим розглядалося питання “Про черговий призов громадян України на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2018 року” інформацію по якому доповів начальник відділення комплектування Прилуцького об’єднаного міського військового комісаріату Єгор Волобуєв.

Члени виконавчого комітету обговорили та ухвалили й інші проекти рішень порядку денного засідання:

Про затвердження плану загальноміських заходів з проведення Дня міста Прилуки та Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку у 2018 році.

Про затвердження Положення про надання платних послуг Прилуцьким краєзнавчим музеєм ім..В.І.Маслова у новій редакції та встановлення вартості платних послуг, що надає Прилуцький краєзнавчий музей ім.В.І.Маслова Прилуцької міської ради Чернігівської області та додаткових пільг по відвідуванню музею.

Про нагородження.

Про виділення коштів для преміювання.

Також розглядалися проекти рішень, що містять інформацію з обмеженим доступом:

Про надання поштових адрес.

Про розгляд звернень громадян міста стосовно укладання договору купівлі-продажу частини квартири, дарування частини квартири, купівлі-продажу будинку та земельної ділянки, купівлі-продажу квартири.

Про визначення місця проживання дитини.

Про влаштування дитини в сім’ю патронатного виховання.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:100