Надання правової допомоги громадянам

07 вересня 2018

У приміщенні територіального центру 6 вересня 2018 року відбувся прийом громадян начальником управління Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Третяком Олегом Миколайовичем та фахівцем Прилуцького бюро правової допомоги Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в підпорядкуванні якого є Прилуцьке бюро правової допомоги.

На зустріч були запрошені працівники управління праці, територіального центру та громадяни, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі.

Начальником управління юстиції надано ґрунтовну інформаційно - роз’яснювальну роботу всім присутнім з надання безоплатної допомоги незахищеним верствам населення. Зокрема з питань: необхідного переліку документів, що потрібно зібрати для виїзду з дитиною за кордон, повернення коштів з депозиту державної виконавчої служби, отримання субсидій, а також щодо отримання житла від органів місцевої влади та інше.

Також надавались індивідуальні консультування з присутніми громадянами. Було роздано достатню кількість наглядного матеріалу з корисною інформацією: листівки, плакати, буклети, газети. Усі громадяни були задоволені від такої зустрічі так як отримали велику кількість корисної інформації.

Переглядів:59