Засідання робочої групи з питань профілактики правопорушень

13 вересня 2018

У сесійній залі міської ради під головуванням першого заступника керівника Прилуцької місцевої прокуратури Андрія Вакуленка 13 вересня прокуратура провела засідання робочої групи за участю представників правоохоронних органів з питань виявлення кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

У засіданні робочої групи взяли участь директори загальноосвітніх навчальних закладів міста, представники вищих навчальних закладів, органів місцевого самоврядування та громадських організацій міста.

У ході засідання під час конструктивного обговорення наголошено на необхідності колективної участі у вирішення даної проблеми: повідомляти правоохоронців щодо відомих фактів збуту, зберігання, обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів. Здійснювати інформаційно-превентивні заходи з батьками та дітьми щодо профілактики шкідливих звичок мотивованої власним прикладом пропаганди здорового способу життя (спорт, фізкультура, тощо).

Акцентувано увагу щодо небезпеки швидкого звикання до даної категорії препаратів, а тому на необхідності постійного контролю з боку батьків і вчителів за дозвіллям дітей в повсякденному житті.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:108