На гуманітарній нараді обговорили питання життєдіяльності міста

24 вересня 2018

На нараді з керівниками управлінь та відділів гуманітарної сфери 24 вересня 2018 року заступник міського голови Тетяна Фесенко обговорила низку нагальних питань.

Тетяна Фесенко дала ряд доручень щодо організації та підготовки у Прилуках низки загальноміських культурно-розважальних заходів з нагоди проведення Дня міста Прилуки та 17-го Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку. Особливу увагу приділила підготовці урочистої частини, яку заплановано на перший день ярмарку - 29 вересня.

Окрему увагу приділено питанню медицини міста: розгляду програми «Пакунок малюка» щодо її першої реалізації та співпраці УПСЗН й центральної лікарні. На разі працівники соціальної сфери готові й надалі до впровадження Програми та роздачі пакунків; розглянуто питання укладення декларацій з лікарями ЗПСМ і дитячими педіатрами.

Посадовець наголосила на питаннях щодо належної організації освітнього процесу у закладах загальної середньої освіти та наголосила на робочих процесах розвитку Концепції "Нової української школи".

У ході гуманітарної наради також обговорені й інші нагальні питання культури, освіти, медицини та соціальної сфери.

За результатами проведеної наради Тетяна Фесенко дала ряд доручень керівникам структурних підрозділів.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:106