Візит делегації проекту FORBIZ

25 вересня 2018

У Прилуцькій міській раді 24 вересня відбулася зустріч посадовців та представників бізнесу міста з делегацією проекту міжнародної технічної допомоги FORBIZ у рамках ініціативи «Підтримка ЄС України у відновленні її економіки» (EU4Business).

Старший консультант проекту FORBIZ з питань політики розвитку малого та середнього підприємництва Ольга Красовська, іспанський експерт з питань розвитку інфраструктури Альберто Гомез ознайомили присутніх з цілями, очікуваними результатами проекту, який є пілотним для Чернігівської області.

Саме наприкінці минулого року Чернігівщина була обрана для пілотування процесу формування та реалізації ефективної політики розвитку малого та середнього підприємництва з подальшим напрацюванням рекомендацій щодо її впровадження на рівні регіонів, міст та об’єднаних територіальних громад в Україні.

Метою організованого заходу було вивчення, обговорення проблемних питань розвитку бізнесу на регіональному й місцевому рівні, пошук - аналіз інструментів щодо підтримки, розвитку малого та середнього підприємництва.

Завершився візит делегації проекту до м.Прилуки відвідуванням Центру надання адміністративних послуг та Центру підтримки підприємництва.

Наразі експертна група проекту FORBIZ вивчає думку підприємців Чернігівської області щодо інфраструктури підтримки бізнесу шляхом он-лайн опитування https://goo.gl/forms/CKh1fqImBrG1Ut0E3 .

Запрошуємо підприємців нашого міста приділити кілька хвилин свого часу для оцінки стану підтримки бізнесу та визначитись з необхідними послугами для успішного його створення й ефективного розвитку.

Відділ інвестицій та міжнародної діяльності міської ради

Переглядів:108