День людей похилого віку одна з нагод засвідчити повагу ветеранам війни і праці

02 жовтня 2018

1 жовтня вся Україна  відзначає Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова разом із секретарем організації ветеранів м.Прилуки Валентиною Трепач адресно відвідали літніх людей побажали їм добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою,подякували за стійкість і мужність, за те, що пройшовши крізь спалахи вогняних років, зуміли зберегти чистоту душі та помислів, а також надали матеріальну допомогу.

Виконавчим комітетом Прилуцької міської ради ухвалене рішення про надання матеріальної допомоги учасникам Другої Світової війни та особам, які перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома, територіального центру соціального обслуговування населення Прилуцької міської ради.

День людей похилого віку одна з нагод засвідчити повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам, старшим друзям і колегам, у кого за плечима залишилися нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні.

Люди старшого покоління – джерело мудрості, а їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:108