Формування патріотичної молоді України

11 жовтня 2018

 До Дня захисника України у Прилуцькій ЗОШ №10 відбулось засідання круглого столу на тему: "Формування патріотично зрілої молоді (особистості) України" за участю посадовців міської ради та голів громадських організацій міста., які займаються волонтерською роботою та обєднують учасників АТО та воїнів Афганців.

На початку учасники засідання ознайомились із експозицією військово-історичного музею школи, а потім обговорили ряд питань щодо участі навчальних закладів у наданні допомоги воїнам АТО/ООС та визначення кола волонтерів, а саме громадських організацій які займаються волонтерською роботою у місті Прилуки та Прилуцькому районі.

У ході роботи члени засідання обговорили питання про набуття навиків серед школярів по наданню первинної медичної допомоги, про організацію проведення акцій по збору вторинної сировини, виручені кошти за які підуть на підтримку воїнів Збройних Сил України, а також популяризації та поповнення експонатів військово-історичного музею в Прилуцькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 10.

За підсумками проведеного круглого столу учасники вирішили частіше проводити подібні зібрання для обміну досвідом, інформацією та ідеями.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:101