Прилуцька молодь долучилася до акції, метою якої є привернення уваги до проблеми торгівлі людьми

18 жовтня 2018

Виявлення і розслідування злочинів про торгівлю людьми та ідентифікація ймовірно постраждалих від торгівлі людьми вимагає глибоких знань та свідомого ставлення кожного громадянина України до протидії торгівлі людьми.

Для досягнення цієї мети, з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня у місті Прилуки відбулася загальнонаціональна інформаційна кампанія, анонсована Міністерством соціальної політики України, метою якої є привернення уваги до проблеми торгівлі людьми, роз’яснення громадянам існування проблеми торгівлі людьми, основних форм та способів цього злочину, а також шляхів надання підтримки і допомоги потерпілим.

У рамках інформаційної кампанії відділом сім'ї, молоді та спорту міської ради спільно з Представництвом громадської організації «Кампанія А21» в Україні, Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Представництвом МОМ в Україні організовано вуличну акцію «Хода за свободу». Основна мета акції – інформувати громадян про проблему торгівлі людьми, особливо акцентувати увагу на трудовій експлуатації.

Акція розпочалася на Центральній площі міста сьогодні о 10:00 та продовжилася у сесійній залі Прилуцької міської ради проведенням круглого столу на тему: "Проблема торгівлі людьми в Україні та світі".

Підтримка зазначеної акції у місті підтверджує готовність органів місцевого самоврядування докладати зусилля у боротьбі з торгівлею людьми та захищати права людини.

#WalkForFreedom!/"Хода за свободу"

Начальник відділу сім'ї, молоді та спорту міської ради Олена ОПАНАСЕНКО





Декларація свободи! (додається).

Переглядів:106