Питання погашення заборгованості по заробітній платі розглядали на черговій комісії

18 жовтня 2018

У малій залі міської ради 18 жовтня 2018 року відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, де розглядалася низка важливих питань.

На засіданні комісії начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення міської ради Лариса Геєць інформувала про стан виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях міста.

Про роботу Прилуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України по погашенню заборгованості зі сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, відшкодуванню фактичних витрат на виплату пільгових пенсій та про результати моніторингу відомостей застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування за липень 2018, що містять ознаки порушення законодавства у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування та «тіньової» зайнятості населення інформувала в.о. начальника Прилуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Оксана Фабриченко.

Перший заступник начальника Прилуцької ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області Євгеній Головенець повідомив про стан адміністрування єдиного соціального внеску по м. Прилуки, про стан наповнення державного і місцевого бюджетів станом на 01.10.2018 року та про суб’єктів господарювання, у яких розрахункова середня заробітна плата працівників, які відпрацювали повний ІІ квартал, менше розміру мінімальної заробітної плати.

Також розглянули питання, які обговорювались на спільному засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення від 25.09.2018 р. (протокол №8), інформувала начальник відділу праці управління праці та соціального захисту населення міської ради Лариса Геєць.

Секретар комісії Лариса Геєць

Переглядів:73