back

Внутрішні ресурси розвитку громади

19 жовтня 2018

18 жовтня 2018 року в малій залі міської ради, відповідно до плану навчання посадовців Прилуцької міської ради на IV квартал 2018 року, затвердженого розпорядженням міського голови від 03 жовтня 2018 року №270р, відбулося навчання за темою: “Внутрішні ресурси розвитку громад”.

На навчання були запрошені керівники управлінь та відділів міської ради, самостійних структурних підрозділів міської ради, а також новопризначені посадовці.

Під час навчання посадовці отримали інформацію щодо внутрішніх ресурсів розвитку громади, що включає в себе соціальний капітал, фінансові ресурси та ресурси довкілля.

Начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Канавець наголосила, що внутрішні ресурси громади — це, передусім, люди. Точніше їх знання, навички та компетенції — як індивідуумів, так і як спільноти громадян. Було наголошено, що ініціатива та активність молоді, творчих особистостей, громадських активістів й громадських організацій, літніх людей є запорукою розвитку громади. Також ключовим фактором результативної спільної роботи є взаємна довіра і підтримка у громаді, відчуття причетності до єдиного цілого та усвідомлення спільної мети.

Для учасників навчання було запропоновано самостійно визначити, що на їх думку є внутрішнім ресурсом для розвитку громади, а також проведено практичні вправи для налагодження комунікації та командної роботи.

Відділ інвестицій та міжнародної діяльності міської ради

Переглядів:134