На нараді міського голови

22 жовтня 2018

Робочий тиждень, 22 жовтня, розпочався із апаратної наради з заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальниками управлінь, відділів міської ради, головами комітетів самоорганізації населення, керівниками комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області та Прилуцького міського відділу Служби безпеки України в Чернігівській області.

Міський голова Ольга Попенко ознайомила присутніх з планом наради та під час засідання обговорила нагальні питання для прилучан.

Про економічний розвиток міста Прилуки інформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Сивенко.

Начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Канавець повідомила про конкурс інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2019 році.

Про події на арсеналі зберігання боєприпасів військової частини А 1479 в смт Дружба Ічнянського району та участь Прилуцької міської ради в організації допомоги евакуйованим з постраждалих населених пунктів доповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Володимир Бакунов.

Головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи міської ради Андрій Бойченко інформував присутніх про поводження з рослинними рештками та організацію проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки міста Прилуки.

Посадовець повідомив, що відповідно до розпоряджень міського голови з 23 жовтня по 30 листопада 2018 року у місті будуть проводитись заходи з благоустрою та санітарної очистки. Утворено штаб з проведення місячника. Підготовлені листи із пропозиціями для участі у заходах. Під час місячника будуть проведені заходи на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.10.2010 № 777р “Деякі питання проведення акції “За чисте довкілля” та Дня благоустрою території населених пунктів”, листа заступника голови облдержадміністрації від 28.09.2018 № 05-05/9325.

Андрій Гавриш – директор комунального підприємства «Прилукитепловодопостачання» Прилуцької міської ради Чернігівської області доповів про початок опалювального періоду 2018-2019 років в місті Прилуки.

Міський голова Ольга Попенко дала ряд доручень та проаналізувала виконання доручень, даних на апаратних нарадах, звернень громадян та суб’єктів господарської діяльності та підвела підсумки наради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:70