Обговорення питань щодо розвитку Прилук у Європейському векторі з молоддю

22 жовтня 2018

У рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії 19 жовтня поточного року відділом сім, молоді та спорту міської ради проведено круглий стіл з лідерами учнівського та студентського самоврядування "Розвиток місцевої демократії: європейський вектор", на якому було обговорено шляхи участі молоді у місцевому самоврядуванні.

У дружній невимушеній бесіді обговорено ряд питань щодо участі молоді у житті громади міста. Зокрема, запропоновано активніше долучатися до моніторингу офіційного веб-сайту міської ради, де проводиться висвітлення всіх сфер діяльності органу місцевого самоврядування.

Начальник відділу сім, молоді та спорту міської ради подякувала учням та студентам за участь у відкритому діалозі та зазначила, що змінювати країну потрібно починати з себе, змінювати свої погляди на життя і навколишнє середовище, адже від того, яким виросте молоде покоління, залежить майбутнє нашого міста.

За допомогою такої форми роботи, молодь вчиться брати участь у житті територіальної громади, влада ближче знайомиться з потребами юних громадян, дослухається до їхніх порад, має змогу подивитися на проблему і шляхи її вирішення очима дітей.

Начальник відділу сім'ї, молоді

та спорту міської ради Олена Опанасенко

Переглядів:61