Ветерани відсвяткували 35-у річницю створення ГО «Прилуцька міська організація ветеранів України»

22 жовтня 2018

На початку 80-х років минулого століття Прилуцький комітет виступив з ініціативою – організувати Раду ветеранів, яка б допомагала їм у вихованні підростаючого покоління у бойових та трудових традиціях.

З цією метою в 1983 році на зборах ветерани війни і праці, було обрано Раду, яку очолив колишній працівник Ради, а пізніше – директор меблевого комбінату, Василь Денисович Рубан. Йому допомагали відомі в місті люди, чиє життя було прикладом не тільки для молоді, але й для більшості прилучан. Саме вони вписали перші сторінки в біографію нового об’єднання, яке нині називається Громадська організація «Прилуцька міська організація ветеранів України», якій сьогодні виповнюється 35 років. Організація ветеранів міста Прилук постійно організовує різні заходи у школах і бібліотеках міста, у музеї автошколи ТСОУ.


Громадську організацію «Прилуцька міська організація ветеранів України» із ювілеєм привітала міський голова Ольга Попенко і вручила Почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.

Низькій уклін та щирі слова вдячності ювіляри отримали від лідера Радикальної партії, народного депутата України Олега Ляшка,

голови фракції Радикальної партії в Чернігівській обласній раді, керівника Чернігівської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка — Олега Аверянова.

Ветеранів привітав голова громадської організації «Прилуцька міська організація ветеранів України» Георгій Хотін.

Слова подяки ветерани війни та праці отримали від депутата Прилуцької міської ради Марії Шабалтас, помічника народного депутата України Олега Дмитренка та Сергія Мазепи.

Шановні наші ветерани праці, Ви мудрі і багаті літами! Усе, що оточує нас є результатом Ввашої невтомної праці. В усьому, до чого торкнулися Ваші руки, залишилася часточка й вашої душі.

У цей святковий день, шановні ветерани, хочемо висловити вам щиру повагу та глибоку вдячність за високу громадянську свідомість та розуміння і важливий внесок у розбудову нашого міста та нашої держави.

Хочемо, щоб у Вас не лише сьогодні, а й завжди був хороший настрій. Щоб кожен день додавав бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало серце, а слова подяки возвеличували. Висловлюємо Вам свою повагу, шану, гордість, ніжність, відданість та любов.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:60