Відбулася гуманітарна нарада

29 жовтня 2018

Робочий тиждень, 29 жовтня, розпочався з гуманітарної наради, під час якої керівники відділів та управлінь міської ради гуманітарної сфери обговорили нагальні питання.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко підвела підсумки роботи гуманітарної сфери за минулий тиждень.

Посадовець наголосила керівникам щодо належного виконання осінніх заходів з прибирання та благоустрою закріплених територій за закладами, установами та організаціями гуманітарної сфери.

Профільний заступник акцентувала увагу керівників медичних та освітньої галузей на необхідності приділення особливої уваги щодо вакцинації від ГРВІ дітей та необхідності проведення інформаційних заходів для батьків.

Закцентувала увагу начальника управління освіти міста Сергія Вовка щодо належної роботи температурного режиму навчальних закладів у новій чверті навчальному році. Приступити до проведення профілактичного заходу “рейд-урок” у освітянських закладах з метою виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до нової навчальної чверті в школах та гімназіях міста.

Заступник міського голови акцентувала увагу керівників гуманітарної сфери на підготовці та поданні бюджетних пропозицій на 2019 рік.

У ході наради обговорили заплановані на майбутнє заходи молоді й спорту, а саме: відкриття 13 листопада спартакіади для студентської молоді. Розглянули питання підготовки та відзначення у Прилуках у листопаді низки загальноміських заходів. Обговорили й інші нагальні питання порядку денного наради.

За результатами проведеної наради Тетяна Фесенко дала ряд доручень керівникам структурних підрозділів.


Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:63