Для молоді є можливість навчитися розвивати свій підприємницький хист

31 жовтня 2018

Повідомляємо, що за підтримки Міністерства молоді та спорту України Благодійний фонд ICEPP втрете організовує в Україні національний відбір Всесвітнього конкурсу для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs, заснованого в Університеті штату Делавер, США.

Мета Diamond Challenge — надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

До участі в українському етапі конкурсу запрошуються команди (2-4 особи) школярів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл або студентів профільних коледжів/технікумів/училищ до 18 років. В рамках конкурсу, команда може презентувати свій бізнес проект та має шанс позмагатися за приз в 11 000 доларів США.

Конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs відбувається у два етапи:

1. Національний відбір в Україні з фінальними заходами у Києві у лютому 2019 року. На цьому етапі розробляються та подаються проекти за 2 напрямами: бізнес концепція та соціальне підприємство.

Команди переможців за обома напрямами отримають фінансову винагороду у розмірі 1000 доларів США та шанс представляти Україну на Світовому фіналі.

2. Світовий фінал відбудеться 13-15 квітня 2019 року в Університеті штату Делавер в рамках Молодіжного підприємницького саміту. Призи: перше місце — 11000 доларів США, друге місце — 7000 доларів США, третє місце — 3500 доларів США.

Важливі дедлайни Конкурсу:

30 грудня 2018 року — закриття реєстрації команд та подачі письмових проектів англійською мовою;

15 січня 2019 року — оголошення 20 команд фіналістів;

16 січня — 15 лютого 2019 року — менторські та тренінгові заходи для фіналістів ;

27 — 28 лютого 2019 року — Національний відбір у місті Київ.

Визначення переможців.

Реєстрація та подача проектів за посиланням: http://icepp.org.ua/images/Info DC2019.pdf.

Проект має бути представлений командою від 2 до 5 осіб, хоча б одна з яких вільно володіє англійською мовою.

З правилами участі та вимогами до підготовки проектів робіт можна ознайомитись на інтернет сторінці www.icepp.org.ua (за посиланням http://icepp.org.ua/images/Info DC2019.pdf).

Просимо поінформувати про проведення Конкурсу районні державні адміністрації, виконавчі комітети міських рад, керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, дитячих і молодіжних громадських організацій.

Контактна особа: керівниця проектів Благодійного Фонду Інституту громадської освіти та суспільних програм Наталія Шкурка (email: [email protected], тел.(+38 066-175-09-48).

Запрошуємо взяти участь.

Начальник відділу сім”ї, молоді

та спорту міської ради О.В.ОПАНАСЕНКО

Переглядів:65