Вирішувались нагальні питання для прилучан на гуманітарній нараді

13 листопада 2018

Енергозбереження у приміщеннях — таке завдання поставила профільний заступник міського голови Тетяна Фесенко перед керівниками установ, організацій та закладів гуманітарної сфери. Також акцентувала увагу на тому, що перейняти досвід з енергозбереження у всіх буде можливість під час навчального візиту до міста Ніжина 14 листопада.

Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Ганна Малиш повідомила, що з 13 листопада прилучани отримають повідомлення про призначення субсидії на житлово-комунальні послуги.

Тетяна Фесенко дала завдання головним лікарям медичних закладів міста підготуватися до засідання “круглого столу”, проведення якого планується на 20 листопада, щодо інформування прилучан з питань закупівлі ліків, підписання декларацій з населенням, зі студентською молоддю, а також щодо вакцинації населення від ГРВІ.

Наголосила на дотриманні належного температурного режиму у навчальних та медичних закладах міста, а також на належному прибиранні та благоустрою закріплених територій за закладами, установами та організаціями гуманітарної галузі у рамках проведення осіннього місячника.

Також на гуманітарній нараді керівники відділів та управлінь міської ради гуманітарної сфери обговорили низку нагальних питань життєдіяльності міста. Розглянули питання підготовки та відзначення у Прилуках загальноміських заходів до Дня студента. Обговорили й інші питання порядку денного наради.

За результатами проведеної наради Тетяна Фесенко дала ряд доручень керівникам структурних підрозділів гуманітарної сфери.

Відділ інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю міської ради

Переглядів:66