На нараді міського голови

19 листопада 2018

Сьогодні у міській раді робочий тиждень розпочався із апаратної наради посадовців: заступників міського голови, начальників управлінь, відділів міської ради, голів комітетів самоорганізації населення, керівників комунальних підприємств, закладів культури та закладів соціальної сфери, представників Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Прилуцького міськрайонного відділу УДСНС України у Чернігівській області та Прилуцького міського відділу Служби безпеки України в Чернігівській області, на початку якої міський голова Ольга Попенко привітала учнів Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій за активну громадську діяльність у сфері екології та за участь у всеукраїнському проекті Zero Waste School.

Начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради Олена Канавець інформувала про успішну участь у всеукраїнському проекті Zero Waste School учнів Прилуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №6 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та про участь у засіданні Робочої групи з розробки Стратегії сталого розвитку автоматизованої системи муніципальної статистики, яке відбулося в м. Київ рамках реалізації спільного проекту Асоціації міст України та Федерації Канадських муніципалітетів «Партнерство для розвитку міст» ПРОМІС.

Директор Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю „Світанок” Марія Шабалтас проінформувала про роботу Центру.

Заслухали начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олену Александрову про заплановані цьогоріч у Прилуках заходи з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. Головні урочистості відбудуться 21 листопада о 10:00 біля пам’ятника Т.Г.Шевченку. Запросила всіх прийняти взяти участь у загальноміських заходах.

На засіданні про щотижневе інформування про стан справ у відповідних галузях комунальної сфери міста Прилуки інформували:

ГАВРИШ Андрій Анатолійович – директор комунального підприємства „Прилукитепловодопостачання” Прилуцької міської ради Чернігівської області;

СОЛОРЄВ Юрій Вікторович – директор комунального підприємства „Послуга” Прилуцької міської ради Чернігівської області;

СИВЕНКО Вячеслав Анатолійович – начальник комунального підприємства „ПРИЛУКИЖИТЛОБУД” Прилуцької міської ради Чернігівської області;

КУХТИК Олександр Іванович – начальник комунального підприємства „Муніципальний контроль” Прилуцької міської ради.

Міський голова Ольга Попенко дала ряд доручень керівникам відповідних служб та підвела підсумки наради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю Прилуцької міської ради

Переглядів:107