back

«Муніципалітети – за стале зростання»

26 листопада 2018

У Києві 22-23 листопада відбулася конференція «Муніципалітети – за стале зростання», в якій взяв участь заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Олександр Сивенко. Організатори – головні ініціативи Європейського Союзу для країн Східного партнерства: «Угода Мерів» та «Мери за економічне зростання».

Близько 400 представників органів державної влади та місцевого самоврядування, асоціацій місцевих органів влади та інші зацікавлені сторони з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України, а також представники Європейської комісії зустрілись, аби обговорити роль місцевих органів влади у виявленні та вирішенні викликів сталого розвитку, економічної стабільності та зміни клімату.

У рамках панельних дискусій конференції учасники обговорювали, як муніципалітети можуть вирішувати проблеми, пов’язані зі зміною клімату, підвищенням енергоефективності та побудовою динамічної та стабільної місцевої економіки. Представники міст, які впроваджують енергоефективні проекти, ділилися найкращими практиками та власним досвідом у вирішенні глобальних проблем через локальні рішення.

Переглядів:144