back

Відбувся семінар «Організація роботи сайту органу влади, електронного документообігу та висвітлення діяльності в соціальних мережах»

03 грудня 2018

29-30 листопада Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій для відповідальних за роботу сайту та висвітлення діяльності органу влади посадовців було проведено тематичний короткотерміновий семінар «Організація роботи сайту органу влади, електронного документообігу та висвітлення діяльності в соціальних мережах».

Від Прилуцької міської ради участь у навчанні взяла начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Олена Александрова.

Під час засідання обговорювалися принципи висвітлення роботи органу влади та налагодження співпраці зі ЗМІ, основні аспекти ведення сторінки органу влади у мережі Facebook, правила інформаційної безпеки, безпечного поводження в Інтернеті та безпечного зберігання даних. Також значна увага присутніх зверталася на культуру спілкування в Інтернеті та практику комунікацій для органу влади.

Окрім цього, висвітлювалися можливості щодо застосування інформаційних технологій в державному управлінні, ведення електронного документообігу в органі влади; вимоги та заходи до забезпечення захисту державних інформаційних ресурсів та інформації.


За інформацією відділу по роботі

з кадрами Прилуцької міської ради

Переглядів:156