back

Про участь у міжсекторальному засіданні в м.Гомель

07 грудня 2018

6 грудня представники м.Прилуки у складі делегації від Чернігівської та Київської областей відвідали м.Гомель Республіки Білорусь з метою участі у ІІІ Міжсекторальному засіданні «Житлово-комунальне господарство та інформаційні технології».

Одноденний захід був організований Славутицьким міським фондом підтримки підприємництва та Славутицьким виконавчим комітетом в рамках реалізації проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України-Білорусі» по Програмі транскордонного співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC), що фінансується за рахунок Європейського Союзу. Прилуцька міська рада є одним з партнерів зазначеного проекту та активно бере участь в усіх його заходах.

Під час зустрічі, що відбувалась в приміщенні Білоруського торгово-економічного університету споживчої кооперації, були обговорені питання щодо розвитку і вдосконалення житлово-комунального господарства в Республіці Білорусь, особливості здійснення прав власності у багатоквартирних будинках в Україні, розвиток IT бізнесу в малих містах та презентовані інформаційні програми в сфері житлово-комунального господарства, пошукову систему «Еталон» щодо офіційної правової інформації Республіки Білорусь.

Представники бізнесу відвідали ВАТ «Гомельський технопарк» www.gntp.by, діяльність якого полягає у підтримці інноваційного підприємництва в регіоні, розвитку міжнародної співпраці в інноваційній сфері. Під час екскурсії до комунального підприємства «Спецкоммунтранс» www.comtrans.by українські фахівці з питань комунального господарства мали можливість ознайомитись з технологічним процесом та продукцією, що виготовляється з твердих побутових відходів на підприємстві.

Відповідно до плану заходів проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України-Білорусі» 13-14 грудня 2018 р. в м. Прилуки заплановано проведення міжсекторального засідання «Сільське господарство». Реєстраційна форма https://goo.gl/forms/iA7DpbqXMZlZzmL43

Додаткова інформація щодо участі у засіданні або пошуку потенційних партнерів з Республіки Білорусь за телефоном: +38066 887 34 92, e-mail: [email protected].


Фотографії заходу (додаються).

"Дана публікація була підготована за підтримки Європейського союзу. Повну відповідальність за зміст публікації несе Виконавчий комітет Прилуцької міської ради. Зміст публікації ні в якому разі не повинен розглядатися як відображення офіційної позиції Європейського Союзу".


Відділ інвестицій та міжнародної

діяльності міської ради

Переглядів:185